Ukraine People

Страшна аварія на Дніпровщині забрала життя кількох людей

Страшна аварія на Дніпровщині забрала життя кількох людей
161104 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неподалік від Дніпра у місті Кам'янське сталася страшна аварія, що зруйнувала життя одразу кільком сім'ям. Дві смерті та дві госпіталізації – такі результати цієї трагедії.

Увечері, близько 17-ї години, ця дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Січеславській, неподалік готелю. На пішохідному переході було скоєно наїзд на одразу чотирьох людей, серед яких двоє дітей. Люди збиралися перетнути дорогу, але не встигли.

Водієм виявився 50-річний чоловік, що був за кермом ЗАЗ 1102 (у народі – "Таврія"). Повідомляється, що чоловік пересувався із перевищеною швидкістю, внаслідок чого і не зміг уникнути трагедії.

Серед постраждалих виявилося двоє малолітніх дітей та дві жінки. 35-річна жінка померла на місці, травми, що вона отримала, були несумісні з життям. Не дивлячись на зусилля медиків, її 3-річний син також загинув у лікарні. Наразі ж у медичних закладах знаходяться ще двоє 65-річна жінка та 9-річна дівчинка.

Дитину було доправлено до дитячої обласної лікарні, що знаходиться у Дніпрі на вулиці Космічній. Стан дівчинки оцінюють як тяжкий, вона перебуває у реанімації. У ході обстежень вже виявлено забій голови, відкриту черепно-мозкову травму, багатооскольчатий перелом ноги та розриви зв'язок. Поки що лікарі не встановили наявність внутрішніх пошкоджень. Проте говорити, що перевірка стану дівчинки закінчена, зарано.

Щодо ситуації з жінкою, що вижила внаслідок цієї ДТП, медики не розголошують інформації. Відомо, що її ушпиталили та проводяться обстеження.

Мої відео