Ukraine People

Кава до суду доведе

Кава до суду доведе
217056 ПЕРЕГЛЯДІВ

Полтавський депутат від політичної партії «Рідне місто» Волков Едуард у заяві до Національної поліції України та Офісу генпрокурора звинуватив КП «Полтава-сервіс» у неправомірному використанні державних коштів.

За словами представника опозиційної фракції, причиною звернення щодо вчинення кримінального злочину стало зловживання службовим становищем керівника комунального підприємства Поліщука Дениса. Згідно з даними, представлених на майданчику електронної системи публічних закупівель Prozorro, за останній рік на «Полтава-сервіс» було замовлено 54 кілограми зернової кави. Звичайно, за бюджетні 25 тисяч гривень. 

Волков запевняє, що на території підприємства немає навіть кавових машин, а закупка напою за ціною у 500 гривень за кілограм є занадто дорогою. Ці аспекти є основними у заяві депутата партії «Рідне місто».

Також варто зазначити, що у відповідь на звернення політика представники «Полтава-сервіс» заперечили інформацію про 54 кілограми кави, назвавши цифру у 33 кілограми. Пояснили різницю тим, що кожного року вони розміщують намір на покупку певної кількості продукту, але насправді виходить менше. 

Мої відео