Ukraine People

Затримано за вбивство односельця

Затримано за вбивство односельця
287416 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ввечері 28 листопада у смт Білозерка Херсонської області до відділення поліцій прийшов мешканець села з заявою про те, що його сусіда було вбито.

 

Водночас оперативники плідно почали розслідувати справу та оперативно прибули на місце злочину в один із будинків місцевості. Чоловік повідомив, що прийшов в гості до свого сусіда (58-річного чоловіка), але виявив його мертвим на підлозі власного дому з явними тілесними ушкодженнями, після чого ж якнайскоріше прийшов до відділу поліції №1 смт Білозерка.

 

Отож працівники оперативно-слідчої служби після вивчення місця злочину, почали опитувати односельців чоловіка. Своєю чергою вони розповіли, що до чоловіка постійно приходили двоє чоловіків. Їхні особи були швидко встановлені, тому оперативники навідалися до них обох. Перший опитуваний промовив, що він був у гостях у загиблого в день його смерті, втім, коли інший гість та господар дому почали сваритися, він спритно пішов. Тому працівники поліції відвідали й іншого чоловіка 44-річного віку, який був у стані алкогольного сп’яніння та весь у крові.

 

Після проведення експертизи було зрозуміло, що саме він вбив 58-річного чоловіка під час сварки. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Мої відео