Ukraine People

Понад 4 мільйона гривень до держбюджету: стягнення на користь МОУ за позовом спецпрокуратури

Понад 4 мільйона гривень до держбюджету: стягнення на користь МОУ за позовом спецпрокуратури
309476 ПЕРЕГЛЯДІВ

    Спеціалізованою прокуратурою успішно оскаржено рішення суду щодо неповернення до держбюджету грошових коштів у сумі 4 305 748, 43 грн.

   Наприкінці червня поточного року суд першої інстанції відмовив у задоволенні позову керівника Чернігівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері про стягнення на користь держави в особі Міністерства оборони України з ТОВ «Перша будівельно-монтажна група» грошових коштів у сумі 4 305 748, 43 грн. (передоплата та штрафні санкції за несвоєчасне виконання ним умов договору підряду з будівництва казарми поліпшеного планування).

   15.12.2021 року за принципової позиції Чернігівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, рішенням Північного апеляційного господарського суду вимоги прокурора задоволено в повному обсязі, а рішення суду першої інстанції скасовано.

   Наразі рішення суду щодо стягнення на користь Міністерства оборони України понад 4 млн. грн. набрало законної сили.

   Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону і надалі послідовно вживатиме заходів представницького характеру щодо ефективного захисту інтересів держави.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Чернігівська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,повернуто ,кошти,понад 4 мільйони грн,апеляція,суд ,казарми поліпшеного планування,МОУ,позов,принципова позиція
Мої відео