Ukraine People

Правоохоронці Донеччини отримали нові автомобілі

Правоохоронці Донеччини отримали нові автомобілі
399232 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двадцять нових авто марки «Nissan» надали правоохоронцям Донецької області. Нові «поліцейські» машини надав для України Європейський союз. Передача нових засобів пересування проходила в офіційній формі. На місце подій прибули представник консультативного проєкту Європейського союзу та керівники Національної поліції. Дійство відбувалося у межах проєкту «Діалог з безпеки громад».

 

Зустріч регіонального представника ЄС Мартіна Кулішека та керівника Нацполіції Донеччини  проходила у Маріуполі, у стінах простору «Відкрита поліція». На вручені нових автомобілів були присутні також патрульні поліцейські, представники Програми Організації Об’єднаних Націй із відродження та побудови миру, учасники місцевих об’єднань «Берегиня», «Платформа Тю», «Рада жінок Донеччини» та «Фонд розвитку Маріуполя».

 

Зустріч розпочалась із надання сертифікатів на двадцять нових авто марки «Nissan». Крім цього, правоохоронцям надавали стратегічні консультації, тренінги, курси та матеріально-технічну допомогу. Транспортні засоби нададуть підрозділам кримінальної поліції, тобто тим, які займається оперативним розшуком злочинців.

Мої відео