Ukraine People

ІЗ ФРАНЦІЇ ДО УКРАЇНИ ПРИБУВ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ МЕДИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

ІЗ ФРАНЦІЇ ДО УКРАЇНИ ПРИБУВ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ МЕДИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
426543 ПЕРЕГЛЯДІВ
У межах міжнародної стратегічної ініціативи «Допомога Схід» із Франції до України прибув гуманітарний вантаж медичного призначення.
Цього разу допомогу отримали Національний військово-медичний клінічний центр у Києві та Військово-медичний клінічний центр Східного регіону.
За словами засновника ініціативи, командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва вантаж складається з дезінфекційних засобів, ліків, медичних розхідників, перев'язувальних матеріалів, а також засобів гігієни.
– Допомогу передано Асоціацією «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» на чолі з віцепрезидентом пані Діаною Дольс у співпраці з Посольством України у Франції та французькими регіональними агенціями охорони здоров'я, – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Командувач додав, що вантаж доставлено в Україну за безпосереднього сприяння Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України, президентом якої є Леонід Костюченко, та підприємства «Санагро Украïна» — директор Олександр Скрипка.
Розмитнення вантажу та підготовку замовлень здійснено організацією «Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги» головою правління якої є Ігор Збишко.
– За період роботи проект охопив своєю діяльністю 55 медичних закладів, переважна кількість яких знаходиться поблизу районів бойових дій. До медзакладів було передано понад 215 тонн гуманітарних вантажів медичного призначення, — підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!
Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України
Мої відео