Ukraine People

Російське вторгнення в Україну : Історичне рішення про ленд-ліз означає, що Війна путінського режиму загрожує всій демократичній моделі світу, як раніше існування Гітлера

Російське вторгнення в Україну : Історичне рішення про ленд-ліз означає, що Війна путінського режиму загрожує всій демократичній моделі світу, як раніше існування Гітлера
362006 ПЕРЕГЛЯДІВ

▫️“Історичне рішення Сенату США щодо схвалення закону про ленд-ліз для України означає, що війна Путінського режиму проти нашої країни загрожує всій демократичній моделі світу. Сам факт існування Путіна загрожує світовій демократій”, — про це в коментарю пресслужбі відомства повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-майор Кирило Буданов.

▫️Він переконаний, що рішення про надання ленд-лізу для України має також велике символічне значення, бо вперше ця масштабна програма була задіяна заради повного знищення світового зла — гітлерівського нацизму. “США дають чітко зрозуміти, що гітлерівський нацизм і путінський рашизм — це однакові ракові пухлини, боротьба з якими, як і раніше, має опиратися на мобілізацію безпрецедентних ресурсів. Тепер важливо, щоб це законопроект ще підтримала Палата представників”, — додав Буданов.

▫️“Але навіть розмови про ленд-ліз є симптоматичними. На наших очах відроджується те, що історики й міжнародники називали войовничою (чи обороноздатною) демократією. Своєю боротьбою за свободу ми нагадали всьому світові про святі принципи союзників у роки Другої світової війни, що зло неможливо побороти в білих рукавичках і в політичних в’ялих дискусіях. Добро має завжди бути озброєним і сильним. І обороноздатність демократії, яку сьогодні демонструють ЗСУ і наша країна, має лише зростати”, — підсумував керівник ГУР.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky
Мої відео