Ukraine People

Російське вторгнення в Україну : Ситуація в регіонах станом на 8.00

Російське вторгнення в Україну : Ситуація в регіонах станом на 8.00
355829 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ситуація в регіонах станом на 8.00:

? Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях України: на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській областях, у Київській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській областях, на Кіровоградщині, Черкащині, Чернігівщині, та Сумщині. 

? Житомирщина: пізно ввечері ворог наніс ракетний удар по інфраструктурному об'єкту у м. Чуднів. Загиблих та постраждалих немає.

? Полтавщина: ввечері — ракетні удари по інфраструктурі в Миргороді. Інформація щодо постраждалих та наслідків уточнюється. 

? Харків: нічні обстріли окупантів продовжилися, вдень була масштабна пожежа в одній із адмінбудівель, яку гасили аж до вечора. По області окупанти обстріляли Барвінкове, це Ізюмський напрямок. За день по області 17 поранених цивільних, 4 людини загинули.

? Луганщина: ворогом завдані удари по Лисичанську, Рубіжному, Сєвєродонецьку, Кремінній, Новодружеську. Внаслідок обстрілів пошкоджено ще 10 домівок. Загинула одна людина. 21 — врятували бійці ДСНС.

? Донеччина: стабільно напружено. Основні напрямки — Авдіївка, Очеретинська ТГ, Мар'їнка та Вугледар. Руйнування приватних будинків. За добу 1 людина загинула, 3 поранених цивільних. Маріуполь: попри повну блокаду, яка встановилася з 1 березня, військові тримають оборону. Останні два дні окупанти не випускають із міста цивільних, які хочуть вийти або виїхати з обложеного міста. Евакуація із Бердянська на Запоріжжя триває. 

? Херсонщина: окупанти не полишають спроб закріпитися та з окупованих територій ведуть бойові дії в напрямку сусідніх областей. У селах, окупованих рашистами, ситуація залишилася незмінною. Область перебуває на межі гуманітарної катастрофи. Без світла та води наразі перебуває понад 100 населених пунктів Херсонщини.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky
Мої відео