Ukraine People

27 червня свій день народження відзначає командир полку «Азов», Герой України Денис Прокопенко.

27 червня свій день народження відзначає командир полку «Азов», Герой України Денис Прокопенко.
321605 ПЕРЕГЛЯДІВ
Сьогодні, 27 червня, свій день народження відзначає український офіцер, підполковник Національної гвардії України, командир полку «Азов», Герой України Денис Прокопенко.
У ході російського вторгнення в Україну підполковник Прокопенко відзначився ефективними діями з відбиття атак ворога та захистом міста-героя Маріуполя.
20 травня командир полку «Азов» Прокопенко повідомив, що на 86 день кругової оборони Маріуполя був отриманий наказ від вищого військового керівництва про збереження життя та здоров'я військовослужбовців гарнізону та припинення оборони міста. Першочергові вимоги про евакуацію цивільних, поранених та загиблих були виконані.
Шановний Денисе Геннадійовичу! Від щирого серця вітаю Вас з Днем народження!
Майже три місяці Ви разом зі своїми бойовими побратимами мужньо захищали український Маріуполь від російських окупаційних військ.
Так само мужньо зараз Ви демонструєте всьому світові стійкість, патріотизм та незламність духу, перебуваючи у ворожому полоні.
Ні на хвилину ми не забуваємо про Вас і Ваших побратимів. Віримо, що стіни впадуть! Віримо у Вашу свободу і боремось за неї!
У цей день бажаю Вам здоров’я, витримки та скорішого повернення до рідної домівки!
 
Слава Україні! Разом переможемо!
 
Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій НАЄВ
Мої відео