Ukraine People

115 Окрема механізована бригада ЗСУ: українські військові щодня боронять наші життя

115 Окрема механізована бригада ЗСУ: українські військові щодня боронять наші життя
41287 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наші захисники, які боронять Україну у різних бригадах та підрозділах ЗСУ – справжні герої, які творять історію. Чоловіки та жінки різного віку, освіти та соціального походження щодня знищують окупанта, не шкодуючи сил. Вони щохвилини готові віддати своє життя за свою батьківщину. Незалежно від сезону та погоди - під сонцем чи у зливу, в холод і спеку, вони потроху вибивають з нашої землі ворога. 115 окрема механізована бригада ЗСУ – один з багатьох таких героїчних підрозділів. Вони не мають права ділитися великою деталями своєї боротьби з загарбником, однак окремі подробиці своїх фронтових буднів розповідають журналістам.

Як бійці 115 бригади щодня борються з окупантом

Армія противника  використовує тактику випаленої землі. Після їхніх обстрілів чи після окупації на величезних ділянках не залишається нічого живого. Снаряди залишають величезні воронки та спалені місця, де ще багато років не відновиться флора і фауна. Нагадування про росіян – повністю знищена лісиста місцина, згорілі села та невеличкі міста. У той самий час військові 115-ї ОМБр бережуть лише боєприпаси, але й природу. Вони цілять методично та влучно, бачачи ворога, знищують його техніку та живу силу всього кількома пострілами. Наша артилерія працює точково, не стріляючи аби просто налякати ворога. Відеозаписи демонструють, як впевнено і стримано, одним-двома пострілами наша артилерія працює по ворогу.

Та є ще одна величезна відмінність між нашими та російськими солдатами. Бійці 115-тої бригади, як і вся наша армія загалом, вмотивовані, вони згуртовані, адже їх об’єднує одна велика мета – звільнення нашої країни від окупанта та надійний захист України від подальших нападів. Це головна різниця, яка допомагає нашим бійцям щодня виходити на часом нерівний бій.

115 бригада розташована у максимальній близькості до ворога. Подекуди всього 30 метрів – це відстань, що відділяє їх від противника. Та бійці не мають жодного страху та впевнені, що не пустять ворога. Адже, копаючи окопи та роблячи укріплення бліндажів під шквальним вогнем, вони відчувають шалену підтримку. На їхньому боці всі – держава, волонтери, прості громадяни. Тому воїни 115 бригади переконують: перемога буде за нами, і чекати на неї недовго. Задля цієї високої мети співпрацюють всі: піхота, артилерія, підрозділ безпілотників, розвідка та інші.

Що бійці 115 бригади розповідають про себе?

Кожен з бійців 115-ї механізованої бригади Збройних сил України має свою власну історію до початку повномасштабної війни. На фронт прийшли люди з різних професій та сфер діяльності. У бригаді є успішні юристи, інженери, журналісти, працівники банківської сфери, перспективні держслужбовці, власники малих бізнесів, а також художники та інші представники творчих професій. Один із військових 115-ї бригади, маючи хорошу кар’єру у рідному місті, а також дружну родину, з перших днів війни пішов воювати. Хоча його регіон перебував далеко від епіцентру бойових дій та російських атак, він вирішив, що повинен долучитися до захисту рідної землі. Має він побратимів з Житомирської області, які закликають й інших чоловіків, навіть з більш віддалених частин України, йти до військкомату та брати зброю до рук.

Є серед бійців 115 бригади кияни, успішні підприємці та юристи, які на момент вторгнення мали все для комфортного життя. Та залишили все своє попереднє життя на потім, адже зараз найважливіше – зберегти державу. Незалежно від свого походження та попередніх досягнень бійці планують повернутися до мирного життя та своїх домівок одразу після перемоги. Наразі вони передають вітання близьким і рідним і переконують, що розправа над ворогом буде вже невдовзі.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ
Мої відео