Ukraine People

115 окрема механізована бригада ЗСУ : подяка героям

115 окрема механізована бригада ЗСУ : подяка героям
43376 ПЕРЕГЛЯДІВ

У такі нелегкі часи, які випали на долю українського народу, важливо мати справжніх героїв, які зможуть не тільки надійно захистити країну від ворогів, але й покарати їх за злодіяння, що ті наробили на її територіях. У відповідь на це громадяни з вірою, наснагою та шаною будуть підтримувати захисників, які щодня йдуть на передову, борючись із ворогом та наближаючи таку довгоочікувану перемогу. Український народ щиро вдячний кожному захиснику і серед таких окремо виділяють бійців 115-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України за їх героїзм і бойові подвиги.

Кожен українець щиро пишається своїми бійцями, усі вірять, що їх мужність і професіоналізм принесуть світу таку омріяну перемогу над окупантом, що вдерся не тільки на територію вільної країни, але й у життя окремо кожного. Увесь народ  дуже дякує українській армії, особливо 115-тій бригаді ЗСУ, за їх мужність і відвагу в боротьбі з ворогом, за готовність іти до кінця, за професіоналізм та відданість своєму народові.

Саме завдяки нашим героям, завдяки їх подвигам у кожному куточку нашої держави громадяни можуть спокійно спати вдома, ходити на роботу чи навчання, насолоджуватися хвилинами вільного життя, не хвилюючись та боячись за своє життя та безпеку своїх близьких. Без наших мужніх захисників ми не можемо сподіватися на мир ні в одному з наших регіонів, адже лише завдяки спільним зусиллям кожного, а особливо наших військ, війна не зайшла в глиб України, як того планував окупант. Кожен пам’ятає і буде пам’ятати, як важко було у ті перші дні протистояння, коли ворожі танки мчалися до столиці, коли кожен сподівався на чудо і воно сталося і все завдяки вам.

Кожен військовий може бути впевнений, що жителі тихих і безпечних куточків нашої країни щодня пам’ятають, кому вони зобов’язані миром і можливістю не жити в окупації. Усі знають, що тільки завдяки нашим захисникам ворога було зупинено і що десь там, на лінії далеко фронту, саме ви продовжуєте боротьбу, щодня, щогодини, щохвилини. Ви можете бути впевнені, що коли ви будете в окопах, мільйони українців будуть пам’ятати ваші подвиги та молитися за вас, прикладати усіх можливих і неможливих зусиль, щоб забезпечити, обігріти та нагодувати вас. Усі як один хвилюються за кожного із наших захисників та сподіваються, що бійці повернуться додому живими та здоровими, де їх з нетерпінням очікують родини.

Усі українці пишаються своїми захисниками, вірять та вболівають за них до перемоги та дякують їм за щоденні жертви, вони неоціненні та ніколи не будуть забутими. Кожен українець справді єдиний у цій війні проти спільного ворога, нас об’єднало і спільне горе, і спільні бажання. Тож уся країна тепер є однією великою родиною, яка мріє про день, коли наші відважні воїни нарешті виженуть криваве зло з наших земель, коли останній окупант зникне з наших територій. Ми всі віримо в Збройні Сили України й сподіваємося, що цей день, день перемоги над ворогом, обов’язково скоро настане. Наші громадяни мають повну впевненість у швидкому звільненні тимчасово окупованих територій, адже українці – це патріоти своєї землі і вони не дозволять росіянам панувати на своїй Батьківщині. Жоден з них не має на це права і кожен з нас готовий вказати йому дорогу, де йому місце, а саме за кораблем, що так гарно горів та потонув.

Все буде Україна – кажуть усі свідомі українці, як це повторюють і наші військові, підбадьорюючи нас своїми відео в мережі. Ми вдячну вам за все, за кожен ваш подвиг, за кожні миті тиші. Бережіть себе і нашу Україну й надалі, бо без вас ми аж ніяк не зможемо впоратися.

Вічна слава нашим героям! Вічна слава Збройним Силам України!

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ
Мої відео