Ukraine People

БЕБ на Одещині вилучило незаконно виготовлених цигарок на 8,5 млн грн

БЕБ на Одещині вилучило незаконно виготовлених цигарок на 8,5 млн грн
344556 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області з початку червня виявили чотири склади із незаконно виготовленою тютюновою продукцією та міcця її безпосередньої реалізації. Проведено 18 обшуків, вилучено товарів на понад 8,5 млн грн.

У ході розслідування встановлено двох одеситів, які налагодили канал постачання оптових партій незаконно виготовленого тютюну до Одеси. Надалі контрафакт збували в роздріб у точках продажу на території міста та області. За результатами обшуків складських приміщень, які були пристосовані для зберігання оптових партій, виявлено та вилучено понад 79 тис пачок цигарок без марок акцизного податку.

Також в рамках здійснення досудового розслідування проведено обшуки за місцями безпосереднього збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів. Вилучені цигарки без марок акцизного податку та грошові кошти, отримані від реалізації продукції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Одеській області Нацполіції України та процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, контрафактні цигарки,електронні сигарети, підробка
Мої відео