Ukraine People

Окупанти атакували Красногорівку, Авдіївку та Торецьк - розпочато розслідування за фактами поранення 5 цивільних

Окупанти атакували Красногорівку, Авдіївку та Торецьк - розпочато розслідування за фактами поранення 5 цивільних
394494 ПЕРЕГЛЯДІВ
Російська армія не припиняє атакувати населені пункти Донеччини та завдавати ударів по житловій забудові. 29 грудня 2023 року окупанти обстріляли м. Красногорівку. Ворожі снаряди поцілили по приватному сектору, де зазнали поранень 41-річний чоловік та жінка 83 років. Ще один постраждалий 79 років отримав травми, перебуваючи у власному будинку.
Також під прицілом окупантів вкотре опинилось м. Авдіївка. Від влучання засобів ураження по домоволодінню дістав тілесні ушкодження 50-річний містянин. Його у вкрай важкому стані доставили до лікарні для надання медичної допомоги.
 
 
Крім того, ворог завдав удару по м. Торецьку, внаслідок чого на власному подвір’ї отримала осколкові поранення та перелам ноги жінка 60 років. Її ушпиталено.
 
За попередніми даними, ворог обстрілював населені пункти з реактивних систем залпового вогню «Град» та артилерії.
 
Наразі за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
 
Прокурори вживають всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів рф проти мирного населення нашого регіону.
 
Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.
Мої відео