Ukraine People

СБУ оголосила в розшук п’ятьох колаборанток з Луганщини

СБУ оголосила в розшук п’ятьох колаборанток з Луганщини
441510 ПЕРЕГЛЯДІВ

СБУ оголосила в розшук п’ятьох колаборанток з Луганщини

СБУ завершила досудове розслідування й оголосила у розшук ще п’ятьох колаборанток з Луганщини. Зловмисниці працюють на ворога в окупаційних структурах, які імітують «соціальний захист» і «турботу» рашистів про мешканців напівзруйнованого регіону.

Серед зрадниць – колишні посадові особи державних органів України, які заради «кар’єрного зростання» стали співучасниками злочинів окупантів.   

Так, керівником «пенсійного фонду лнр у місті Рубіжному» у серпні 2022 р. призначено експрацівницю ПФУ, яка до російської навали обіймала рядову посаду. Її колишня колега із Сватового влаштувалася начальником відділу в т.зв. «управління пенсійного фонду лнр у Сватівському районі».

Колишня чиновниця служби у справах дітей із Новопскова після окупації населеного пункту добровільно стала «начальником відділу» в «районному управлінні міністерства юстиції лнр».

Ще двоє фігуранток очолили структурний підрозділ в окупаційній «адміністрації Біловодського району» та «відділ із забезпечення життєдіяльності с. Вишневе Старобільського району лнр».

Обвинувальні матеріали щодо цих осі перебувають на розгляді в суді.

         «Кар’єристки» відповідатимуть за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України, яка передбачає до 10 років ув’язнення та конфіскацію майна.

         Слідчі дії проводили співробітники ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях за процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури.

Мої відео