Ukraine People

В Україні зареєстровано сім лабораторно підтверджених випадків COVID-19

В Україні зареєстровано сім лабораторно підтверджених випадків COVID-19
259832 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Чернівецькій області - четверо хворих, у Житомирській області - один (летальний), ще два нових захворювання зафіксовано в Києві. Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров`я.

Наразі столичні лікарі обстежують двох мешканців Києва, у яких виявили коронавірус. Один з них - молодий студент, який контактував із жінкою, що померла на Житомирщині. Хлопець відвідував її разом із онукою. Зараз він перебуває в Олександрівській лікарні столиці.

Інший випадок - жінка, що відвідувала нещодавно один із французьких курортів. Вона під наглядом лікарів знаходиться на самоізоляції, отримуючи лікування вдома. Лікарі наразі обстежують усіх осіб, з якими контактували обидва захворілих.

За повідомленням заступника міністра охорони здоров`я Віктора Ляшка, ще двоє українців шпиталізовані з підозрою на коронавірус, результати їхніх аналізів мають бути готові до кінця дня. В одному випадку це літній чоловік, який повернувся з Польщі. В іншому - 73-річний мешканець Сум, який впродовж місяця гостював у доньки в Італії.

Мої відео