Ukraine People

Мешканця Нікополя затримали за вбивство молодої жінки та напад на її батьків

Мешканця Нікополя затримали за вбивство молодої жінки та напад на її батьків
8882 ПЕРЕГЛЯДІВ

З'ясовувати стосунки чоловік прийшов із ножем. Господарі будівлі, почувши сварку, вийшли на подвір`я та стали жертвами оскаженілого злочинця. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Кривавий злочин стався вночі 11 липня, коли 40-річний місцевий мешканець прийшов до 30-річної жінки, аби з'ясувати стосунки. Під час розмови між ними виник конфлікт і чоловік, не впоравшись з емоціями, вихопив ніж, який приніс із собою, та вдарив жінку в живіт. На жаль, від отриманого поранення вона померла на місці. На крики з подвір`я на вулицю вийшли батьки жінки, які спали у будинку. Злочинець кинувся і на них, завдавши численні поранення. Наразі чоловік з жінкою знаходяться у лікарні.

«Під час слідчих дій чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомляють у поліції. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України».

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Теги: вбивство,ніж ,Нікополь,чоловік,сварка
Мої відео