Ukraine People

Свої кордони для українців відкрили ще 13 країн

Свої кордони для українців відкрили ще 13 країн
85894 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі вже 39 держав за різних умов пускають до себе громадян України. Але не в кожному випадку йдеться про абсолютно вільний в'їзд. Про це під час брифінгу повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Цього тижня до списку країн, відкритих або відносно відкритих для українців, додалося ще 13. Це Болгарія, Словенія, ОАЕ, Ірландія, Мальдіви, Антигуа і Барбуда, Еквадор, Ямайка, а також, як зазначають у МЗС, менш привабливі пункти призначення — Камбоджа, Коморські острови, Пакистан, Пуерто-Ріко, Сент-Люсія.

«Не у кожному випадку йдеться про абсолютно вільний в'їзд. Потрібно дотримуватися певних правил, відповідно керуватися рішеннями органів влади цих країн, і тому я прошу уважно перед виїздом перевіряти інформацію про умови в'їзду, яка розміщена на онлайн-карті МЗС», — наголосив Кулеба.

З детальною інформацією щодо режимів в’їзду та транзиту українських громадян до країн світу можна ознайомитися з допомогою онлайн-карти: http://tripadvisor.mfa.gov.ua/.

До речі, згідно з аналітикою цієї карти лідерами за зацікавленням українських громадян залишаються Угорщина (9327 переглядів, +1841 за тиждень) та Туреччина (7852 переглядів, +1221 за тиждень).

Теги: кордони,країни,в'їзд,умови,Україна
Мої відео