Ukraine People

Школі у Дніпрі повернуть майстерні, які хотіли замінити багатоповерхівкою

Школі у Дніпрі повернуть майстерні, які хотіли замінити багатоповерхівкою
42944 ПЕРЕГЛЯДІВ

Господарським судом Дніпропетровської області задоволено заяву прокуратури Дніпропетровської області про перегляд за нововиявленими обставинами та скасування попереднього рішення суду, на підставі якого було відчужено шкільні майстерні КЗО «Середня загальноосвітня школа № 10 ім. І.І. Манжури» вартістю понад 360 тис грн. на користь товариства з обмеженою відповідальністю. Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Як йдеться у повідомленні, після набрання рішенням законної сили прокуратурою Дніпропетровською області буде направлено позов про повернення вказаного майна закладу освіти до комунальної власності.

Як повідомлялось раніше, за позовом прокуратури Господарським судом Дніпропетровської області визнано недійсним та скасовано рішення міської ради щодо передачі земельної ділянки площею 0,35 га, розташованої на території КЗО «Середня загальноосвітня школа №10 ім. І.І. Манжури» у Дніпрі, в оренду товариству з обмеженою відповідальністю, яке намагалося побудувати там багатоповерхівку.

Забудовник не погодився з таким рішенням суду та намагався його оскаржити. Проте Центральний апеляційний господарський суд погодився з обґрунтованою позицією прокуратури області та залишив апеляційну скаргу останнього без задоволення.

Теги: 10 школа, Дніпро,суд,майстерні,прокуратура
Мої відео