Ukraine People

Стан постраждалих у ДТП у Петриківському районі: четверо у відділенні інтенсивної терапії, одна — на апараті ШВЛ

Стан постраждалих у ДТП у Петриківському районі: четверо у відділенні інтенсивної терапії, одна — на апараті ШВЛ
42425 ПЕРЕГЛЯДІВ

Загалом у лікарні швидкої медичної допомоги Кам`янського з 15 доставлених 23 липня постраждалих наразі перебувають 12 пасажирів. Про це журналісту телеканалу «D1» повідомили у медичному закладі.

Усі 15 осіб, що зазнали травм у аварії, що трапилася біля турбази «Чайка», є мешканцями Кам’янського. Трьох пацієнтів з незначними забоями лікарі відпустили, ще четверо перебувають у відділенні інтенсивної терапії. Одна жінка, яка зазнала численних та важких травм, знаходиться на апараті ШВЛ. Інші — лікуються у різних відділеннях лікарні.

Як зазначають у Кам`янській міськраді, постраждалим в ДТП пасажирам надається вся необхідна медична допомога. За словами начальниці управління охорони здоров’я міської ради Наталії Ктітарової, у постраждалих травми різної локалізації і тяжкості, медики провели обстеження і визначають подальше лікування, Пацієнти забезпечені усім необхідним.

Приміський автобусний маршрут №105, який потрапив у ДТП не перебуває у компетенції управління транспортної інфраструктури та зв'язку Кам’янської міської ради, зазначають у пресслужбі.


Теги: ДТП,маршрутка ,Кам'янське,Петриківський район,лікарня,постраждалі,інтенсивна терапія
Мої відео