Ukraine People

У Кривому Розі у матері, яка була напідпитку, забрали двомісячне маля

У Кривому Розі у матері, яка була напідпитку, забрали двомісячне маля
62284 ПЕРЕГЛЯДІВ

Малолітня дитина була вилучена працівниками служби у справах дітей виконкому Центрально-Міської районної у місті ради спільно з працівниками патрульної поліції, оскільки антисоціальний спосіб життя матері є безпосередньою загрозою для її життя та здоров'я.

Як повідомляє служба у справах дітей виконкому Криворізької міської ради на своїй сторінці у соцмережах, коли працівники служби та правоохоронці прибули до родини, то мати дитини та її співмешканець перебували у стані сильного алкогольного сп'яніння. У матері дитини був синець під оком, що. можливо, свідчить про скандали в родині. До того ж, умови проживання просто жахливі.

Слідчо-оперативна група Криворізького відділу поліції зафіксувала адміністративне правопорушення матір'ю дитини. Медики «швидкої», які були викликані працівниками служби у справах дітей, оглянули двомісячне маля та направили його до педіатричного відділення КНП «Криворізька міська дитяча лікарня №1».

Наразі службою у справах дітей готується позовна виконкому районної у місті ради про позбавлення батьківських прав матері малолітньої дитини, як то передбачено ст.164 Сімейного кодексу України.

Теги: Кривий Ріг,дитина,вилучили,мати ,антисоціальний спосіб життя,служба у справах дітей
Мої відео