Ukraine People

У Дніпрі під виглядом БАДів та пігулок для схуднення продавали психотропи

У Дніпрі під виглядом БАДів та пігулок для схуднення продавали психотропи
46548 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збутом заборонених препаратів займалися чоловік і жінка. Товар контрабандою завозили з Російської Федерації, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

48-річна мешканка Дніпра через інтернет-магазин «офіційно» пропонувала ліки від різноманітних хвороб, добавки для підвищення імунітету або схуднення. Насправді ж препарати містили у своєму складі психотропні речовини «сібутрамін» та «фенобарбітал». Її напарник розвозив товар або розсилав через поштову службу, адже клієнти у парочки були по всій Україні.
Під час обшуків у помешканнях, гаражах та автомобілях учасників групи вилучено 1,5 тис. пігулок, понад 300 ампул, конвалюти та коробки з лікарськими засобами, які містять психотропні речовини та обіг яких в Україні обмежено. Знайшли поліцейські й майже пів мільйона гривень, отримані від продажу.

Наразі чоловіка затримано, питання щодо затримання жінки вирішуватиметься після проведення експертиз. Поліція встановлює інших осіб, причетних до контрабанди та збуту психотропів.

Теги: психотропи,правоохоронці, Дніпро,контрабанда
Мої відео