Ukraine People

Олександр Попов підтримує молоді ініціативи Київщини

Олександр Попов підтримує молоді ініціативи Київщини
194027 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олександр Попов – мер міста Київ!

Як видатний український політик, управлінець, міністр з питань житлово-комунального господарства України (2007, 2010), народний депутат Верховної Ради України VI скликання, голова Київської міської державної адміністрації у 2010–2013 році, Олександр Попов як ніхто заслуговує на посаду мера міста Києва.


За свою каденцію Олександр Попов втілив у життя не один соціально вагомий проект:


  • З 2010 по 2014 рр. побудував десятки автомобільних розв'язок на Московській та Поштовій площах, Гаванський міст, правобережний в'їзд на      міст Патона та інші. За його каденцію було проведено ремонт всіх основних в'їздів до Києва;
  • у 2010 р. було запроваджено муніципальні доплати медикам, лікарям, соціальним працівникам та іншим співробітникам бюджетної сфери з        урахуванням того, наскільки важлива праця цих людей і наскільки важко їм виживати у Києві на мізерні зарплати;
 • у 2010–2014 рр. команда О.П. Попова розробила і затвердила план розбудови Київського метрополітену. Відкрито станції метро:     «Васильківська», «Деміївська», «Голосіївська», «Виставковий центр», «Іподром» та «Теремки». Підготували програму розвитку 18 нових станцій    метро, у тому числі 4-ї гілки з Троєщини до аеропорту Київ (Жуляни);
  • Побудовано Дарницький міст, завдяки чому зменшилося транспортне навантаження на Південний міст та міст Патона;
  • Завдячуючи Олександру Попову, з 2010 року за своєчасну оплату комунальних послуг кияни отримують 10% знижку на оплату за комунальні        послуги.


На сьогодні Олександр Попов має величезний досвід та розуміння реальних проблем Києва та арсенал інструментів їх вирішення, у тому числі економічних і соціальних.

Політик точно знає, що треба зробити, щоб стабілізувати ситуацію у Києві та в Україні загалом.
Відбулася чергова планова робоча зустріч Олександра Попова та громадського активіста Іллі Гарькавого, який балотується у депутати Київської міської ради від Дарницького району за списком політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».
У ході зустрічі було обговорено та затверджено детальні кроки співпраці та втілення проектів благоустрою міста, зокрема, Дарницького району.
Узгоджено план розробки та втілення проекту облаштування берега озера «Срібний Кіл». На ньому заплановано реконструкцію вже існуючих паркових зон та створення нових місць відпочинку для мешканців усього міста.

                          Попов Олександр Павлович Гарькавий Ілля Ігоревич

Попов Олександр Павлович Гарькавий Ілля Ігоревич             

Попов Олександр Павлович Гарькавий Ілля Ігоревич

До того ж Олександр Попов та Ілля Гарькавий домовилися продовжувати співпрацю за проектами благоустрою парку «Партизанська слава».

  Попов Олександр Павлович Гарькавий Ілля Ігоревич

Також відбулось обговорення найболючішого для жителів усього міста питання, яке потребує негайного вирішення, – шкідливі викиди в атмосферу сміттєспалювального заводу «Енергія». Це єдине у Києві підприємство такого типу, яке знаходиться на вул. Колекторній, 44. Під час залпового викину відходів у повітря можуть потрапити тони небезпечних для навколишнього середовища речовин, які ширяться далеко за межі Дарницького району.

Олександр Попов разом з Іллею Гарькавим починають розробку та подальше втілення проекту, який допоможе зменшити шкоду прилеглим територіям.

Депутат підтримує молодих громадських активістів. Тому на черзі ще багато проєктів-ініціатив та співпраця мера столиці Олександра Попова та громадського активіста Іллі Гарькавого. Деякі з них вже узгоджені та очікують свого втілення.

Слідкуйте за нашими новинами. Ми піклуємось про вас!

 

 

 

Теги: Вибори Київська міська рада,Ілля Гарькавий,Дарницький район,Київська міська рада,Гарькавий Ілля Ігорович,Дарниця,Попов Олександр Павлович
Мої відео