Ukraine People

Нещодавно екоінспектори склали 4 адмінпротоколи порушення через проведення ревізії на ЗТМК

Нещодавно екоінспектори склали 4 адмінпротоколи  порушення через проведення ревізії  на ЗТМК
63764 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зовсім недавно, зокремав в період з 7 по 13 листопада,запорізька екоінспекція провела рейди, а також традиційні перевірки стосовно ведення усіх норм щодо природоохоронного законодавства на підприємствах, а також ще у зв’язку з браконьєрством.

Екоінспектори вирішили вчинити не заплановану перевірку вимог на «Запорізькому титано-магнієвому комбінаті». Причиною такого не запланованого візиту стали численні скарги жителів, які проживають неподалік і потерпають від недотримання підприємством заходів безпеки. У ході перевірки було виявлено, що є вагоме порушення підприємства у зв’язку з природоохоронним законодавством, в більшій міри це стосується забруднення атмосферного повітря. Перевіривши дану установи працівники перевірки встановили та склали один протокол про порушення порядку викиду забруднюючих речовин в атмосферу і одразу ж три протоколи про те, що установа не дотримується правил та вимог щодо охорони атмосферного повітря при використанні підприємств.

Перевіряючи дану установу, екоінспектори також вирішили перевірити підприємсто « Фортуна» що також знаходиться у Запоріжжі, щоб неодмінно подивитись чи ця установа дотримується усіх раніше порушених вимог. У ході перевірки цього підприємства було виявлено чи малу кількість порушень. Комісія порушила кримінальну справу до якої буде притягнуто відповідальну особу за недотримання правил в сфері охорони навколишнього середовища.

На завершення цією перевірки було виявлено багато порушень та притягнено до відповідальності 7 людей, які будуть нести покарання за недотримання правил рибальства, а також одну людину буде притягнуто використання територій і об’єктів природно заповідника.

 

Мої відео