Ukraine People

Чоловік на Чернігівщині вбив свою жінку

Чоловік на Чернігівщині вбив свою жінку
49271 ПЕРЕГЛЯДІВ

23 листопада до поліції звернувся чоловік і повідомив про зникнення дружини. Жінка 34 років, мешкала в селі Кропивницького району . Зхвильований 31-річний співмешканець жінки повідомив, що та пішла з дому ще 17 листопада і досі не повернулася.   На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції . Опитавши чоловіка, той сказав що жінка розмовляла з кимось по телефону, після чого пішла з дому і не повідомила його куди і з ким. Сусіди та односельці розповіли поліції , що пара  зловживала алкоголем,  часто доносилися крики, та сварки і взагалі вони були дуже конфліктними сусідами.
Після проведення комплексу оперативно-розшукових заходів поліція встановила, що 16 листопада пара знову вживала алкогольні напої і між ними виникла чергова  сварка.
Підозрюваний схопив сокиру та жорстоко вдарив нею жінку кілька разів по голові, померла вона відразу на місці. Після цього , підозрюваний  переніс тіло співмешканки на територію непрацюючої, закинутої котельні і там покинув.
Зловмисник всіляко намагався заплутати слідство, та замести сліди але потім зізнався в скоєному вбивстві. Поліцейські розшукали тіло потерпілої та вилучили низку речових доказів з її оселі.
Також на місці злочину слідча група провела експеримент за участю підозрюваного. Його затримано, на разі вирішується питання про обрання запобіжного заходу .
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Діло ведеться за кримінальним провадженням за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від семи до п'ятнадцяти років .

Теги: #відповідальнеспонсорство
Мої відео