Ukraine People

Розкрито черговий злочин на Дніпровщині: заарештували банду, яка грабувала фермерів

Розкрито черговий злочин на Дніпровщині: заарештували банду, яка грабувала фермерів
70062 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні поліція затримала злодія, який вже довгий час керує бандою, що грабує фермерів. У ході слідства виявилось, що чоловік був одночасно ще й депутатом районної ради Дніпра. У спеціальному камуфляжі та з балаклавами злодії нападали на власників фермерських угідь та грабували їх до останньої копійчини. Мешканці довгий час жалілися на злочинців, проте поліція нічого не могла зробити, адже їх хтось ховав із верхівки влади.

Сьогодні справу розкрито. Як зазначила поліція ця людина вже довгий час перебуває при владі та прикриває злочини своїх спільників. У жовтні 2018 року бандити викрали з території фермерського господарства сейф, в якому було $ 50 тис. Та це лише в одному сейфі. А таких пограбувань на їхньому особистому рахунку не одне і не два.

"В ході санкціонованих обшуків у фігурантів вилучили викрадений сейф, камуфляжний одяг, гранати, вогнепальну зброю, комп'ютерну техніку та ряд речових доказів, які свідчать про їх незаконну діяльність", — сказали в поліції.

Наразі чоловіків чекає суд, після якого в них вилучать все майно. На депутата чекає позбавлення волі строком від 8 до 15 років. Проте скільки ще злочинів на його рахунку наразі визначає поліція.

Мої відео