Ukraine People

Пожежа в магазині продуктів серед Дніпра

Пожежа в магазині продуктів серед Дніпра
56500 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні вночі о 3.22 на лінію “101” надійшов виклик. Сталася пожежа на вулиці Солідарності. Одразу після повідомлення пожежники виїхали за зазначеною адресою, проте було вже пізно. Будівля зайнялася полум’ям.

До моменту прибуття фахівців на місце події, згорів майже весь дах будівлі й внутрішні приміщення з майном. Площа поширення вогню склала приблизно 80 кв. метрів. Локалізувати пожежу вдалося о 04:45, а повністю загасити о 5:40. Тож гарним ранок виявився далеко не для всіх мешканців міста.

Вогонь знищив вагому частину магазину. Були пошкоджені вікна, дах, двері та все, що знаходилось посеред магазину. Проте ніхто не постраждав. Причини початку пожежі поки що невідомі, проте слідство намагається встановити, що саме стало причиною спалаху. Адже жодних слідів підпалу пожежники не знайшли. Скоріше за все зайнялось щось з середини. Проте слідство наразі триває.

Пожежні служби вкотре нагадують, про правила поведінки з електроприладами. Перевіряйте, аби ті були вимкненими та не могли спричинити пожежі. Адже в Дніпрі це далеко не перший випадок, коли від пожежі страждає приміщення. Проте цього разу ніхто не постраждав, а були випадки з летальним завершенням.

Нещодавно така сам пожежа сталась в мінікінотеатрі в Дніпрі. Пожежники так само оперативно відреагували, проте полум’я перекидається набагато швидше за будь-яку техніку. А минулого тижня у власному домі згорів чоловік. Він не одразу помітив, що почалась пожежа, а коли викликали службу порятунку чоловік помер. Тож, як би оперативно не працювали служби порятунку, є лише одна людина, яка може захистити вас від будь-яких проблем. І ця людина ви самі. Тож намагайтесь бути пильними та слідкувати з електроприладами ти всією технікою. Бережіть себе та своїх рідних.

Мої відео