Ukraine People

Дерево впало посеред дитячого садка!

Дерево впало посеред дитячого садка!
118737 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні вночі, під час сильного вітру в дитячому садку Дніпра впало дерево. Подія сталась на провулку Добровольців. Сильний вітер розхитав одне зі старих дерев, яке впало просто на дроти електромереж. В результаті чого впав також і один зі стовпів електросполучення. Рятувальники, яких викликали люди, прибрали всі наслідки того, що трапилось. Проте відновити постачання світла їм поки не вдалось. Сьогодні це під особистий контроль візьмуть служби постачання електроенергії. Тому певний час дитячий садок та домівки поряд з ним залишатимуться без електроенергії. Постраждалих в цій події немає. А дерево вже розпилили та відвезли служби порятунку.

А ми нагадуємо, що в Дніпрі, за прогнозами синоптиків, різко змінились погодні умови. З нинішнього дня місто накриє хуртовиною. Вчора місто вкрило снігом, тому служби комунальної техніки намагаються приборкати погоду. Більшість основних доріг вже встигли розчистити від снігу, проте навіть така кількість техніки не здатна приборкати стихію. Адже вітер мете ще й досі, коли припиниться хурделиця, ніхто не може передбачити.

Температура повітря зараз нижча за нуль, тому на дорогах виникла ожеледиця. Комунальні служби звертаються до всіх свідомих жителів міста. Намагайтеся бути якомога обережнішими. Переходьте дорогу непоспіхом. Якщо виникла необхідність скористатися авто, намагайтесь виїжджати раніше і не перевищувати швидкість. Навіть на зимових шинах в таку погоду їздити дорогами досить небезпечно. Ви можете потрапити в аварію. Сьогодні вночі поліція вже кілька разів виїжджала на виклик. Через сильний вітер та хурделицю водіям складно орієнтуватись на перехрестях. Тож правила дорожнього руху та інстинкт самозбереження стануть вашими надійними друзями в такий час!



Мої відео