Ukraine People

Чергова пожежа в Дніпрі: горіла квартира!

Чергова пожежа в Дніпрі: горіла квартира!
9479 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора о 19:08 Служба порятунку отримала чергове повідомлення. Одна з квартир багатоповерхівки, розташованої на Південному проспекті Інгулецького району Кривого Рогу, почала палати.

За вказаною адресою направили ціле відділення пожежників. По прибуттю на місце події рятівники встановили, що у квартирі почала горіти стеля. Причина займання стелі поки залишається загадкою. За час гасіння полум’я, пожежники встигли врятувати чоловіка який перебував майже в епіцентрі події. Чоловік 1983 року на момент займання перебував в приміщенні, яке охопило вогнем. Проте сам вийти не міг. 

Полум’я встигло обійняти велику площу. Пошкоджено значну частину речей. В першу чергу було пошкоджено меблі та предмети побуту. Потім полум’я почало перекидуватись на все, що було в радіусі квартири.

На щастя, постраждалих немає. Полум’я ліквідували досить швидко, адже займання було на площі 10 квадратних метрів. Локалізували все полум’я о 19:20, повністю приборкали о 19:35.

Наразі пожежники намагаються віднайти причину займання стелі, адже жодних електроприладів там не було. Чоловіка госпіталізували, проте його вже відпустили. Великих проблем зі здоров’ям в нього не виникло, тож його життю наразі нічого не загрожує.

Мої відео