Ukraine People

25 ударів молотком по голові: як в Кам'янському проводять час знайомі?

25 ударів молотком по голові: як в Кам'янському проводять час знайомі?
10189 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишній злочинець знову відправиться за ґрати. Сьогодні повідомили про те, що нарешті завершилось розслідування справи стосовно вбивства, яке сталось у 2019 році. Воно затяглось через те, що спочатку не могли знайти вбивцю, а потім протягом певного часу ще шукали чоловіка, який це скоїв. За роки колишній злочинець навчився переховуватись.

Проте сьогодні пресслужба Дніпровської обласної прокуратури повідомила про те, що в справі поставили крапку. Як виявилось в смерті чоловіка винен злочинець-рецидивіст, якого раніше вже притягали до кримінальної відповідальності через те, що він скоїв тяжкий злочин. У 2019 році, у вересні, чоловік знаходився вдома у свого товариша, із яким в них зав’язалась сварка. Злочинець наніс постраждалому 25 ударів ножем. В результаті цього хазяїн будівлі одразу помер.

Аби все виглядало, як вбивство з метою пограбування, зловмисник виніс всі золоті прикраси, мобільний телефон матері загиблого чоловіка. Після чого зловмисник зник з місця скоєння події. Проте поліція протягом довгого часу намагалась спіймати рецидивіста. Тепер він відбуває своє покарання за представленим йому обвинуваченням.

Вироком Дніпровського районного суду Дніпродзержинська, адже суди в Україні не перейменовували, визнано 32-річного громадянина винним в скоєнні злочинів за статтями умисне вбивство і таємне викрадення чужого майна. Його засудили до 15 років позбавлення волі. Тож більшу частину свого життя він проведе в тюрмі. Місцеві жителі сподіваються, що через 15 років їм не доведеться пережити ще одну втрату. Проте це покаже лише час. А наразі всі радіють тому, що справу завершено.

А ми нагадуємо, що в Дніпрі все ще продовжують розшукувати 15-річну дівчинку, яка зникла ввечері та досі не повернулась додому. Родичі звертаються до кожного та просять про допомогу!

Мої відео