Ukraine People

На Дніпровщині закрили нелегальний гральний заклад!

На Дніпровщині закрили нелегальний гральний заклад!
8635 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокуратура Павлоградської області повідомляє про те, що скоро відбудеться судове засідання у справі адміністраторки нелегального грального закладу. Поліція вже встигла передати до суду обвинувальний акт. Тепер долю 24-річної жінки вирішуватиме суддя.

На момент закриття закладу, а саме у вересні 2020 року, жінка працювала адміністратором грального закладу. Вона займалася всіма справами стосовно організації та ходу процесу. В неї можна було отримати доступ до азартних ігор, який видавали особисто на кожен з комп’ютерів. Також їй сплачували гроші у разі програшу та забирали виграш.

Зараз жінці висунули обвинувачення за частиною 2-ою статті 27 та частиною 1-ою статті 203-2 Кримінального кодексу України (пособництво у незаконній діяльності з організації або проведення азартних ігор). Проте розслідування й досі триває. Прокуратура намагається з’ясувати, чи це був одиничний випадок, чи це ціла система, в якій є декілька точок. Проте це звинувачення висуватимуть вже не адміністратору, а власникам цього закладу. А цього місяця планують провести судове засідання стосовно 24-річної жінки.

Проте проблема з поширенням підпільних гральних закладів розповсюджується не лише по Дніпровщині. На Рівненщині нещодавно Також закрили гральний заклад, який знаходився у підвалі. В ньому проводили нелегальні азартні ігри на комп'ютерах з симуляцією ігрових автоматів. Поліція вже висунула обвинувачення всім причетним до роботи цього закладу. А на Одещині чоловік взагалі власноруч створив гральний клуб, який розташував у підвалі власного будинку. Зараз поліція плідно працює над припиненням незаконної діяльності в усіх регіонах України. Адже частими стали звернення громадян, які програють великі суми коштів.

Мої відео