Ukraine People

Новий online-канал довіри в Дніпрі!

Новий online-канал довіри в Дніпрі!
10441 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже скоро по території всієї України розпочне працювати канал довіри, який допоможе правоохоронним органам створити систему довіри, між ними та молодим поколінням. Оскільки випадки насильства над неповнолітніми стали не таким вже й рідким явищем, правоохоронні органи вирішили, що настав час діяти.

Дітям частіше за все просто моторошно прийти до поліції, аби розповісти про те, що відбувається з ними. Але більшу частину свого часу вони проводять в соціальних мережах та онлайн месенджерах. Тож аби вони могли отримати всю необхідну психологічну допомогу та підтримку, захист та правосуддя в соціальних мережах Instagram, Snapchat, Telegram створять спеціальні канали, в яких діти зможуть ділитись із правоохоронними органами всім, що їх турбує. Туди можна буде відправляти фото та відео того, що з ними відбувається, записувати голосові повідомлення та отримувати необхідну допомогу від спеціалістів.

В правоохоронних органах сподіваються, що це допоможе їм знизити кількість злочинів проти дітей. Тим паче, що у такий спосіб їм буде набагато легше контролювати сучасну ситуацію в деяких родинах. Тож вони запрошують кожну дитину до участі в такому спілкуванні у разі необхідності.

Мої відео