Ukraine People

Історичний музей Дніпра запрошує всіх на “Катеринославську Шевченкіану”!

Історичний музей Дніпра запрошує всіх на “Катеринославську Шевченкіану”!
10267 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завтра відбудеться святкування одного із найзнаковіших свят для всіх українців. 9 березня давно вже стало для нас Днем народження легенди, адже саме в цей день і народився відомий український митець. А от помер Тарас Григорович 10 березня. Прожив він лише сорок сім років, проте навіть за такий короткий час встиг зробити дуже багато!

Тож аби ми пам’ятали про те, ким він є для нас та для нашої країни, щороку проходить святкування цієї важливої події. На своїй сторінці в Фейсбуці робітники Історичного музею в Дніпрі розповіли про те, що чекатиме на дніпрян 9-10 березня:

9 березня відбудеться "Катеринославська Шевченкіана: від Ревучого до УНР" (о 15.00 і в 17.30). Локація – 3-5 зали. Тривалість – 1.10 год та"Легальне прикриття: Т. Г. Шевченко в моделях самозбереження дисидентів Дніпровщини" (о 14.00 і в 16.30). Локація – 9 зала. Тривалість – до 30 хв.

10 березня пройде лекція "Що лунає гучніше – гармата чи слово (Козацтво у творчості Т. Г. Шевченка)" (о 15.00 і о 17.30). Локація – 2 зала. Тривалість – 45 хвилин.

Тож вони радо запрошують всіх і кожного, хто прагне долучитись до такої чудової ініціативи та нагадати собі про те, чиє він дитя.

Мої відео