Ukraine People

Засуджено жінку, яка пропонувала хабар поліцейським за уникнення відповідальності за порушення правил тиші у житловому будинку

Засуджено жінку, яка пропонувала хабар поліцейським за уникнення відповідальності за порушення правил тиші у житловому будинку
52145 ПЕРЕГЛЯДІВ

За публічного обвинувачення, яке підтримувала у суді Краматорська окружна прокуратура, жінку визнано винною у пропозиції надання службовій особі, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 369 КК України).

Судом встановлено, що у ніч на 17 січня 2021 року до поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі 25-річної жінки гучно лунає музика, що заважає відпочивати іншим мешканцям багатоквартирного будинку.

Під час спілкування з поліцейськими правопорушниця, з метою уникнення відповідальності за порушення вимог законодавства щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях (ч. 1 ст. 182 КУпАП), запропонувала їм неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у розмірі 200 грн.

Про вказані неправомірні дії поліцейські повідомили слідчо-оперативну групу.

Засудженій призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 грн.

Мої відео