Ukraine People

F-16 з українськими знаками: Ігнат поінформував, що це викликало занепокоєння у росіян.

F-16 з українськими знаками: Ігнат поінформував, що це викликало занепокоєння у росіян.
353939 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фото винищувача F-16 із українськими розпізнавальними знаками викликало занепокоєння серед росіян. Повітряні сили повідомили, що вже працюють над інфраструктурою для прийому нових літаків. Про це заявив речник повітряних сил ЗСУ, Юрій Ігнат, у ході телемарафону.

"Безумовно, F-16, якщо вони прибудуть до України, стануть пріоритетною мішенню для окупантів. Тому ми маємо зробити все можливе, щоб підготовлена інфраструктура була адаптована. Адже її капітальна модернізація — складний процес, особливо в умовах щоденних обстрілів. Тож ми активно пристосовуємо інфраструктуру, підготовлюємо пілотів. Щодо обговорення аутентичності знаків на фото відзначеного Фантома — це питання, яке ми розглядаємо. Але вже зараз можемо зазначити, що літаки F-16, що прибудуть до України, будуть належати українським військам, із відповідно нанесеними маркуваннями, символами та бортовими номерами", — пояснив він.

На запитання, чи підтверджує він, що літак на фото має українське оформлення, Ігнат відповів: "Я хотів би залишити це на розсуд російських публікацій".

 

Мої відео