Ukraine People

Михайло Лисенко зірвався на журналістку через незручне питання

Михайло Лисенко зірвався на журналістку через незручне питання
61910 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні під час прес-конференції з приводу закриття Нового мосту заступник міського голови накричав на кореспондентку телеканалу D1 Любов Бурлакову.

Нагадаємо, вчора ввечері на сайті “Єдиної системи місцевих петицій” з’явилась пропозиція створити комісію, яка цілодобово контролюватиме хід ремонтних робіт на Новому мості. За словами автора Вадима Мирошника, парі Бориса Філатова з приводу завершення ремонту головної переправи за 2 місяці підлягає сумніву.

“Вважаю, що такий короткий термін майже нереальний, щоб виконати ці роботи, а якщо витримати цей термін, то ремонт буде виконаний неякісно. Тому вважаю, необхідно створити комісію з представників ДАБК, профільних інститутів, залучити експертів, громадськість, ЗМІ, які цілодобово будуть контролювати хід робіт. В іншому випадку Філатов, задля задовільнення своїх амбіцій, дасть команду все закатати асфальтом в порушення всіх норм, технологій тощо, і ми отримаємо велику проблему”, - зазначив Вадим Мирошник.

З приводу цієї петиції журналістка телеканалу поставила питання.

На що Михайло Лисенко відповів: “Есть петиция, петиция наберет необходимое количество голосов, будут ее рассматривать”. Проте, на зауваження Любові Бурлакової, що через парі мера заручниками стали прості містяни, чиновник почав помітно нервувати. Також він звинуватив кореспондентку у продажності та заангажованості.

Подробиці дивіться у відео:

Читайте також: Молода дівчина хотіла стрибнути з мосту

Мої відео