Ukraine People

Лукаку на пару із Жоржиньо приносить синім три очки. АПЛ. Астон Вілла – Челсі 1:3

Лукаку на пару із Жоржиньо приносить синім три очки. АПЛ. Астон Вілла – Челсі 1:3
180045 ПЕРЕГЛЯДІВ

У дебюті матчу "Астон Вілла" старанно, але марно спробувала відчепити відсоток володіння у "Челсі". Надалі господарям довелося здебільшого задовольнятися контратаками. Не сказати, що це був шлях у нікуди, навпаки. На стартовому відрізку "леви" наполегливо шукали Уоткінса та Інгза під рев рідних трибун, Оллі та Денні класно вдавалося заповнювати простір й відриватися від захисників "синіх", відчувалося, що цей компонент ретельно відпрацьовувався ними на тренуваннях.

На тлі взаємної нейтралізації "Челсі" запропонував лише навіси. До речі, одна з подач майже успішно зірвалася з ноги Маунта – Мартінес хоч і контролював ситуацію, але м'яч все ж таки влучив у перекладину. Принаймні, в центрі поля гості виглядали набагато впевненіше, ніж у минулих матчах грудня – Жоржиньо явно скучив за Канте.

Друга половина першого тайму вийшла більш насиченою. Спершу стався нещасний випадок для "Челсі": Таргетт, здавалося б, без великих надій навісив у штрафний майданчик, Джеймс спробував перервати передачу Метта, проте його голова лише задала снаряду вкрай невдалу для Менді траєкторію (1:0). Щоправда, правий захисник "Вілли" Метті Кеш виявився набагато менш удачливим за лівого – новоявлений поляк привіз пенальті, зрубавши Хадсона-Одої у штрафному майданчику Мартінеса. 11-метровий у фірмовій манері успішно реалізував Жоржиньо (1:1).

У перерві Тухель пішов на радикальний крок і випустив Лукаку замість Чалоби. Томас відреагував на постійні рейди за спину не дуже швидкісного Трево у виконанні форвардів "Астон Вілли", німець пересунув на його місце Джеймса (раніше випробувана тактика під подібні сценарії), а на позицію Ріса вирушив Пулішич. Також вже на початку другої 45-хвилинки Крістенсен вимушено замінив Сілву.

"Челсі" активніше зарухався на м'ячі, гостьова трибуна відреагувала і буквально затьмарила "Вілла Парк". Внаслідок збільшеного тиску "сині" спочатку отримали момент КХО, а потім майже вдалу для себе зрізку у виконанні Кеша. І все ж, гол "пенсіонери" забили: Каллум точно подав на Лукаку, бельгієць виграв позицію у Мінгза та змусив Мартінеса капітулювати (1:2). Майже відразу Мейсон Маунт зобов'язаний був полегшувати своїй команді життя, але під кутом не влучив у порожні ворота після помилки голкіпера "левів".

"Челсі", безумовно, приємно здивував тим, що зміг так солідно додати вже по ходу поєдинку, це "синім" відверто не властиво. "Астон Вілла" спалахнула у другій половині зустрічі усього лише двічі: позиційно на екваторі та придавила наприкінці. При цьому перший удар у площину воріт "пенсіонерів" господарі завдали тільки на 79-й хвилині.

Гості ж заслужили на свій третій гол. Наприклад, КХО не переграв із забійної позиції Мартінеса. Показав партнеру, як треба добивати опонента Лукаку. Нападник провів відмінні 45 хвилин, був дуже корисним (заробив штрафний удар, створив момент Маунту) і у компенсований час, продавивши Таргетта та Луїса, знайшов ще один пенальті для Жоржиньо (1:3).

АПЛ, 19-й тур.

Стадіон: "Вілла Парк" (Бірмінгем)

Головний суддя: Мартін Аткінсон (Англія)

"Астон Вілла" – "Челсі" 1:3

Голи: Джеймс (28, автогол) – Жоржиньо (34, 90+3, обидва з пенальті), Лукаку (56)

"Астон Вілла": Мартінес – Кеш, Конса, Мінгз, Таргетт – Сансон (Ель-Газі, 76), Луїс, Ремзі – Буендія (Чуквуемека, 74) – Інгз (Траоре, 73), Уоткінс

"Челсі": Менді – Чалоба (Лукаку, 46), Сілва (Крістенсен, 52), Рюдігер – Джеймс, Канте (Ковачич, 63), Жоржиньо, Алонсо – Маунт, Хадсон-Одої – Пулішич

Попередження: Мартінес (33), Конса (90+2), Мінгз (65) – Алонсо (70)

Теги: Астон Вілла, Челсі,Челси,Астон Вилла,Украина,Україна, Спорт, новости спорта, новини спорту,новости,новини, спортивные новости, спортивні новини,футбол,новости футбола,новини футболу,Лукаку,Ромелу Лукаку,Лукаку Вікіпедія,Ромелу Лукаку Вікіпедія,АПЛ,Жоржиньо ,Жоржиньо Вікіпедія, Мартинес ,Мартинес,Метті Кеш,Вілла Парк,Бірмінгем,Мартін Аткінсон
Автор: admin.sportcomua
Мої відео