Ukraine People

Команда атлетів проєкту Olympic Dreams вже відвідали музей Олімпійських Ігор в Токіо

Команда атлетів проєкту Olympic Dreams вже відвідали музей Олімпійських Ігор в Токіо
361182 ПЕРЕГЛЯДІВ

Юні українські спортсмени в рамках проєкту Olympic Dreams в Японії постійно тренуються та покращують свої професійні навички, час знаходиться й для того, щоб ближче познайомитися із країною. Так команда атлетів проєкту Olympic Dreams вже відвідали музей Олімпійських Ігор в Токіо. Цей заклад розташований в будівлі Japan Sport Olympic Square, яка була адміністративним центром літніх Олімпійських ігор 2020 року. Це один з найбільших спортивних музеїв, де можна дізнатися про олімпійський рух та буквально доторкнутися до його історії. Звісно, без емоцій наших спортсменів не залишили інтерактивні експонати, особливо ті, що безпосередньо пов’язані із дзюдо.

Крім того, що під час кемпів проєкту Olympic Dream наші атлети здобувають професійний досвід, тренуючись поряд з іншими спортсменами, вони також налагоджують зв’язки та дружні відносини з представниками інших країн, поглиблюючи тим самим інтеграцію України у глобальний спорт.

І завдяки спільній роботі з Міністерством молоді та спорту України та НОК України в Київській області, як зробили вагомий внесок, щоб візит наших спортсменів у Токіо відбувся, ми продовжимо докладати максимум зусиль для збереження олімпійського резерву нашої країни!

Мої відео