Ukraine People

"Olympic Dreams" дають невід'ємні результати для Київщини олімпійської.

"Olympic Dreams" дають невід'ємні результати для Київщини олімпійської.
404175 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Olympic Dreams" дають невід'ємні результати для Київщини олімпійської.

Вручення дзюдоїстам з привезеного з Японії кімано, пройшло в Бучанській Академії яке отримали вихованців клубів Ахіллес та Дзюдока. 

На заході в Бучі 

Головний тренер збірної України, заслужений тренер та заслужений працівник фізичної культури і спорту України Дуброва Віталій Вікторович вручив подяку від Федерації дзюдо України за розвиток та підтримку дзюдо в місті - міському голові міста Буча Федоруку Анатолію Петровичу. 

А технічний директор проєкту, учасник Олімпійських Ігор з дзюдо, заслужений тренер України та заслужений працівник фізичної культури і спорту України Балаян Карен Амікович вручив подяки від проєкту Олімпік Дрімс за підтримку, сприяння та розвиток проєкту міському голові Бучі. 

Дзюдогі отримали учасники проєкту Олімпік Дрімс якими забезпечила столиця дзюдо Японія та майбутні чемпіони дзюдо міста Буча. 

Вручення проводили почесні гості: 

Міський голова міста Буча Федорук Анатолій Петрович 

Головний тренер збірної України з дзюдо - Дуброва Віталій Вікторович. 

Президент Національного Олімпійського комітету Київського обласного відділення Малинський Ігор Йосипович. 

Член Національного Олімпійського комітету Київського обласного відділення, працівник Міністерства молоді і спорту України Гайдай Сергій Олегович. 

Учасник Олімпійських Ігор, заслужений тренер України та заслужений працівник фізичного виховання і спорту України, технічний директор Олімпік Дрімс - Балаян Карен Амікович. 

Членкиня Національного Олімпійського комітету Київського обласного відділення, майстер спорту міжнародного класу, генеральний секретар проєкту Старкова Олександра.

Мої відео