Ukraine People

Свято Олімпійського прапора відбулося в ДЮСШ "ЮНІСТЬ".

Свято Олімпійського прапора відбулося в ДЮСШ "ЮНІСТЬ".
424882 ПЕРЕГЛЯДІВ

Свято Олімпійського прапора відбулося в ДЮСШ "ЮНІСТЬ". 

30 січня 2024 року Свято Олімпійського прапору завітало в затишну залу комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячо-юнацької спортивної школи «Юність».

Захід в ДЮСШ «Юність» відбувся задля підтримки українських спортсменів, які беруть участь та виборюють медалі на IV зимових Юнацьких Олімпійських Іграх 2024 у провінції Конвондо (республіка Корея). Учасниками Всеукраїнської церемонії «Свято Олімпійського прапора» з нагоди проведення ІУ зимових Юнацьких Олімпійських ігор стали вихованки відділення гімнастики художньої ДЮСШ «Юність».

Серед гостей заходу Ігор Малинський – голова відділення НОК України в Київській області, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, заслужений тренер України, член НОК України; Вадим Гаєвий – виконавчий директор відділення НОК України в Київській області, майстер спорту України; Валентина Коросько – заступник начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради; Ольга Балясникова – директор ДЮСШ №2 м. Білої Церкви, Ірина Некрасова керівник ДЮСОК - гімназія №15; Дарія Михайлова - учасниця Олімпійських ігор в Токіо, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, член національної збірної команди України , неодноразова чемпіонка України та міжнародних стартів; Володимир Корнієнко - директор ДЮСШ «Юність».

Хвилиною мовчання  учасники заходу вшанували памʼять наших Героїв- кожного Захисника та Захисниці, хто загинув за Україну.

Директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко розповів юним гімнастам з якою метою проводиться даний захід та про IV юнацькі Олімпійські ігри. 

З вітальним словом до присутніх звернувся:

Ігор Малинський – голова відділення НОК України в Київській області, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, заслужений тренер України, член НОК України він привітав майбутніх Олімпійців та висловив впевненість, що Олімпійських іграх 2028 року обов’язково будуть і представники ДЮСШ «Юність» але для цього потрібно багато працювати.

З великою увагою юні спортсмени слухали Дарію Михайлову- учасницю Олімпійських ігор в Токіо, майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, члена національної збірної команди України. Вона також вітала учасників заходу. Та відповіла на численні запитання юних спортсменів.

Кульмінацією заходу було підняття Олімпійського прапору, який вручив директору ДЮСШ «Юність»  –Ігор Малинський.

Всі учасники заходу отримали задоволення від спілкування та багато нової інформації. 

Дякуємо Збройним Силам України за можливість тренуватись, брати участь у змаганнях та виборювати нагороди !

Мої відео