Ukraine People

Ростіслав Дубовий та Поліна Жушма підтримали «ФЕСТИВАЛЬ СПОРТУ» української столиці

Ростіслав Дубовий та Поліна Жушма підтримали «ФЕСТИВАЛЬ СПОРТУ» української столиці
40374 ПЕРЕГЛЯДІВ

19 жовтня в місті Києвї на базі ліцею № 42  відбулось справжнє свято спорту, яке зібрало учнів та дорослих Дніпровського району. 

Організатором фестивалю виступив НОК України, за сприянням члена комітету Віктора Острєцова. Активна допомага в оргіназації була зі сторони Київської міської ради  та адміністрації ліцею № 42. 

На спортивних майданчиках тривала справжня боротьба.  390 юних спортсменів взяли участь у змаганнях з футболу, баскетболу, волейболу, карате   шотокан та кіокушинкай. У басейні відбулися змагання з плавання, в яких взяли участь 100 юних спортсменів, естафети Cool Games , які вразили своєю динамікою. Не менше зацікавлення викликали  настільний теніс та настільний хокей, де діти й дорослі випробували свої сили.

На святі були присутні генеральні партнери заходу компанія «Сіті Енерджі», в лиці Ростислава Дубового та співзасновниця ГО «Центр розвитку та відновлення» Поліна Жушма.

«Ми завжди підтримуватимемо прагнення забезпечувати залучення українських дітей до спортивних рухів. Коли йде єднання бізнесу, громадськості, профільних організацій – є результат. Усі учасники відзначені нагородами та призами», – сказав Ростислав Дубовий.

«Це свято спорту показало, що спільними зусиллями можна створювати події, які надихають та заряджають енергією. Спорт – це не тільки здоров’я, а й єднання, і цей захід довів це на 100%»,- відзначила Поліна Жушма.

Мої відео