Ukraine People

Матч юних хокеїстів із Кривого Рогу та Одеси закінчився бійкою

Матч юних хокеїстів із Кривого Рогу та Одеси закінчився бійкою
202900 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тренер криворізької команди Сергій Брага не стримався і також вибіг на лід. Через його насильницькі дії один із хокеїстів отримав травму голови. Про це повідомляє “Думская”. 

Хокейний матч, який відбувся на турнірі в Одесі між гравцями дитячих команд "Морські вовки" та "Кривбас" 2008 року народження, закінчився масовою бійкою. До з’ясування стосунків між хлопцями долучився й тренер криворіжців. 

Під час бійки чоловік (на відео одягнений у чорне) вибіг на лід, але замість того, щоб розбороняти хлопців, почав грубо штовхати гравців "Морських вовків".

Найбільше постраждав одеський голкіпер Ілля Бобров, якого тренер суперників схопив за шию й повалив на лід. Юний хокеїст вже пройшов томографію, за підсумками якої в нього виявлено пошкодження м'яких тканин головного мозку, а також є й підозра на струс мозку. 

"Морські вовки" направили скаргу в Українську молодіжну хокейну лігу, але поки ні там, ні в "Кривбасі" на інцидент не відреагували. Також представники одеської команди написали заяву в поліцію.

 

Мої відео