Ukraine People

Без ударів і голів: дніпряни програли киянам

Без ударів і голів: дніпряни програли киянам
62649 ПЕРЕГЛЯДІВ

СК “Дніпро-1” програв київському “Динамо” на виїзді. У матчі 9-го туру Прем'єр-ліги підопічні Олексія Михайличенка без особливих зусиль здобули три очки, забивши гостям два м'ячі. Причому другий гол – з пенальті, наприкінці  зустрічі.

Відзначимо, що “Дніпро-1” за весь матч не завдав жодного удару у ворота динамівців, тоді як кияни мали набагато більше можливостей наростити свою перевагу. За словами головного тренера “дніпрян” Дмитра Михайленка, перемога динамівців була цілком закономірною.

Перший тайм був повністю за “Динамо”, і атаки дніпрян не несли жодної небезпеки. У другій половині зустрічі нашим футболістам вдалось перехопити територіальну ініціативу, але в останній третині поля вони приймали невірні рішення.

Після рахунку 2:0 у грі поставили крапку.

«Динамо» є «Динамо», тому вважаю, що ми створили моменти, які інші команди, мабуть, не можуть. Гадаю, не все так погано було і ударами, і моментами. Звичайно, «Динамо» сильніше. Але я радий, що ми не були хлопчиками для побиття. Грали агресивно, не боялися, тому вважаю, що треба шукати позитив у цьому матчі”, - підкреслив гравець СК Дніпро-1 Сергій Кравченко.

Тепер на СК “Дніпро-1” чекає ще одне непросте випробування: 6 жовтня на «Дніпро-Арену» завітає донецький «Шахтар».

фото - fcdynamo.kiev.ua

Мої відео