Ukraine People

Олександр Усик VS Тайсон Ф’юрі: що чекає на українського боксера?

Олександр Усик VS Тайсон Ф’юрі: що чекає на українського боксера?
189768 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тренер Андрій Синєпупов проаналізував бої українського та британського спортсменів і сказав, що цей поєдинок стане дуже складним для Усика. Тайсон більший за габаритами, в нього є власна техніка та міць і майже немає поразок. Тож що чекатиме на нас по завершенню цього бою, невідомо.

Зі слів тренера, який вже довгий час спостерігає за бійцями у суперважкій вазі, зараз у цій категорії лідерів немає. Є бійці, що мають переваги, хтось технічніший, в когось переважає спритність, проте другого Мохаммеда Алі поки що назвати важко. Проте Ф’юрі, із яким змагатимемться Усик має безліч переваг.

За спостереженням тренера, як Усик так і Тайсон користуються технікою. Тож на нас чека бій “тенаря з технарем” от і побачимо, чия техніка краще. Проте через вагу Олесандру буде досить важко. Він менший за суперника, тому в нього і немає стільки переваг.

Але Олександр вже далеко не вперше вийде на ринг з великими хлопцями. Багатьох з них він “розносив” просто феноменально. Він швидкий, агресивний меневрений. Ніхто не може зрозуміти, який удар він нанесе пізніше. Коли намагаєшся бити у боксі, потрібно робити це так, щоб суперник не зрозумів, куди ти битимеш далі. Тож для Усика цей бій і правда буде складним, проте в нього є шанс на перемогу, якщо він буде технічніше та швидше за суперника.

Його перемога має бути неочікуваною. Так само як і удари. Тож бажаємо успіху.

Мої відео