Ukraine People

Новий президент Вінницької “Ниви”! Невже ексфорвард “Шахтаря” змінив команду?

Новий президент Вінницької “Ниви”! Невже ексфорвард “Шахтаря” змінив команду?
136354 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вінницька “Нива” нарешті отримала нового президента клубу. Минулий рік став для команди одним із найскладніших, адже їм довелось не лише багато чого програти, а й втратити інвестора. Того року в команді було скрутне фінансове становище, та попри всі негаразди, цього року футболісти готові вражати нас своїми матчами.

Новим президентом клубу став колишній ексгравець “гірників” – Артур Загорулько. Цього року в клубу дуже великі плани, тож подивимось, як зарекомендує себе новий президент? Клуб передали гравцю шахтаря без компенсацій. Тож тепер він є повноцінним власником одного із передових клубів України. Разом із президентом, клуб отримав ще й нового інвестора. Колишній президент покинув клуб через скрутне матеріальне становище. Та попри всі негаразди, гравці переконані, що на них у 2021 році чекає успіх.

Сам Артур Загорулько раніше був у складі багатьох команд. Починав як гравець шахтаря у молодіжній збірній. Потім вже потрапив до основного складу гірників. За свою довгу кар’єру футболіст грав у “Зорі”, “Маріуполі”, “Ворсклі”, “Олімпіку” та “Русі”. Останньою командою, у складі якої грав футболіст, була саме “Нива”. Можливо, сама доля привела його сюди. Тож будемо спостерігати за тим, які результати зможе показати український футболіст, проте вже не як гравець, а як тренер.

А ми нагадуємо, що вже зовсім скоро ми знову, затримуючи подих, будемо спостерігати за матчами улюблених футбольних клубів. Нам шкода, що деякі футболісти покинули рідні клуби, проте як зазначають самі тренери, воно і на краще, адже це нарешті подарує їм змогу почати грати з командами іншого рівня. Головне, аби вони самі викладались більше, ніж на 200%. А наша Збірна вже чекає на проведення матчів. Кого ж оберуть новоспечені тренери Збірної України з футболу для того, аби представити нашу країну у світі? Відповідь на нас чекає незабаром.

Мої відео