Ukraine People

Які плани на 2021 рік в Ігоря Шевадзуцького? І, як на його думку, виглядатиме другий поєдинок Ломаченка з Лопесом?

Які плани на 2021 рік в Ігоря Шевадзуцького? І, як на його думку, виглядатиме другий поєдинок Ломаченка з Лопесом?
144156 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ігор Шевадзуцький – один із найперспективніших українських боксерів у супертяжкій вазі. Минулого року він завершив обидва свої поєдинки нокаутом, а цього року планує провести ще мінімум 4, які покажуть рівень росту його професіоналізму. Сьогодні він поділився всіма своїми планами на 2021 рік.

2020 для нього завершився не так яскраво, як він очікував. Останній бій довелося скасувати через хворобу. Як розповідає сам спортсмен, під час спарингу з Олександром Повєткіним він захворів на двосторонню пневмонію. Вона проходила у легкій формі, проте лікар категорично заборонив спортсменові тренуватись. За кілька тижнів до поєдинку він одужав, проте лікар все одно був категорично проти бою, тож спортсменові нічого не лишалось, окрім як скасувати поєдинок.

Цього року він вже розпочав активно тренуватись після відпочинку. Зараз разом із тренером, вони почали із загальнофізичної підготовки, потім планують перейти до вузького типу, який згодом перетвориться у спаринги та поєдинки. Спортсмен наголосив, що кожен боксер майже живе у спортзалі, тож поєдинки для них є сенсом життя. Вони не можуть не змагатись. Тож цього року він планує приймати виклики, йти на ризик та ставати кращим з кожним днем.

Звісно, це важко, проте спорт – це сенс життя для Ігоря Шевадзуцького. Тож вже 6 березня ми зможемо побачити перший із чотирьох запланованих боїв спортсмена. Що ж стосується Ломаченка, то боксер переконаний, що наступний його поєдинок з Лопесом буде вже зовсім іншим. Адже боксер багато чого навчився за цей час, тож так просто він точно не зійде зі свого шляху. Якщо цей поєдинок відбудеться Ігор обов’язково буде його дивитись. Адже, на його думку, спостерігати за двома чудовими спортсменами – одне задоволення. А що ж стосується Усика, то на думку Шевадзуцького, бій буде важким, проте нашому спортсменові точно є що показати, тож ми всією країною будем вболівати за нього.

Мої відео