Ukraine People

Тестування, яке збереже життя

Тестування, яке збереже життя
288966 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тестування, яке збереже життя

Європейський тиждень тестувань на ВІЛ та гепатит стартував в Одесі. Бажаючі можуть анонімно та безкоштовно здати кров у медичному штабі.

 

Пункт тестування знаходиться у торговельно-розважальному центрі на проспекті Небесної сотні 2. Збір аналізів на гепатит групи А, Б, Ц, ВІЛ та сифіліс триватиме до 28 листопада включно. Аналіз крові береться з пальця за один раз. Процес безболісний і не вимагає особливих зусиль від пацієнта.: Тестування можна пройти від десятої ранку до першої години дня. А результати отримати уже за п'ятнадцять  хвилин після проходження процедури. На сьогоднішній день уже  тринадцять одеситів знають медичні висновки про  своє дослідження.

 

Спостереження показують, що головна причина поширення вірусу імунодефіциту в Україні – низький рівень виявлення інфекції. Лікарі закликають до масових тестувань, з метою уберегти своє здоров’я та добробут інших людей. Медики повідомляють, що у групі ризику знаходяться: пари, які не користуються контрацептивами, чоловіки, що підтримують статеві зв’язки з чоловіками, жінки, які надають сексуальні послуги за оплату та споживачі ін’єкційних наркотиків. Усім вище перечисленим, медпрацівники рекомендують пройти тестування, щоб вчасно виявити захворювання та почати лікування. Статистика показує, що у середньому поміж ста перевірених пацієнтів - лише у двох діагностують хворобу. Вчасно дізнавшись про недугу, можна уберегти не лише своє життя, а і тисячі інших.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мої відео