Ukraine People

22-річного хлопця, що вчинив ножові поранення жителю Сарненщини, затримано

22-річного хлопця, що вчинив ножові поранення жителю Сарненщини, затримано
410103 ПЕРЕГЛЯДІВ

О 2-й годині ночі 12 грудня поліція отримала сповіщення від медичних працівників про те, що до медичного закладу з ножовою раною привезли 30-річного жителя с. Березове, що у Сарненському районі. Виявилося, що жертва отримала ушкодження внаслідок конфлікту у барі, що виник під час спілкування двох жителів Сарненського району.

Поліцейськими встановлено, що увечері 11 грудня два чоловіка з різних компаній, що проводили свій вільний час у барі селища Глинне, втрапили у суперечку. Чоловіки вирішили з’ясувати стосунки на вулиці, і саме тоді 22-річний житель цього села завдав ножових поранень 30-річному жителю с. Березове.

Як виявилося, зловмисник відразу ж покинув місце події, а потерпілий був доправлений до медичного закладу: він госпіталізований до реанімації з проникаючим пораненням бокової ділянки живота, колото-різаною раною спини. Після проведення операції стан чоловіка стабільний.

Хлопця, що завдав поранень, вдалося розшукати поліцейським: він знаходився за місцем свого проживання та перебував в стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські встановили, що чоловік спробував заховати ніж у автівці товариша, але їм вдалося вилучити цю річ та скерувати на експертизу.

Слідчими відділення поліції No2 смт. Рокитне Сарненського РВП вже внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження. Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КК України. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні злочину, що передбачається ст. 121 КК України. Зараз вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу.

 

Також відомо, що винуватець цього злочину вже раніше потрапляв до поля зору правоохоронних органів за скоєння майнового злочину. Зараз йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Теги: злочин,ножові поранення, Рівненська область,сарненський район,стаття 121,кримінальний кодекс
Мої відео