Ukraine People

Роман Щербан – новий «лев на джипі». Чим запам'ятався глядачам його новий стенд-ап?

Роман Щербан – новий «лев на джипі». Чим запам'ятався глядачам його новий стенд-ап?
383030 ПЕРЕГЛЯДІВ

1 лютого 2022 року відбувся стенд-ап концерт патріотичного стенд-апу коміка Романа Щербана. Пан Роман від нещодавно є частиною гумористичної команди «Леви на джипі» (що складається з коміків Валентина Міхієнко, Андрія Лузана, Миколи Зирянова та), але на більш український лад юнаки називають себе «Леви на позашляховиках». Парубки відзначились не тільки у вкладі в українську стенд-ап сферу, а й своєю волонтерською діяльністю. Ними було створено фонд «левів на джипі». Основна діяльність фонду – це допомога нашим військовослужбовцям. Вони постійно використовують свої соціальні мережі задля висвітлення необхідності зборів, значну частину доходу від стенд-апів переказують на усе необхідне для наших воїнів. Хлопці показують справжній приклад заангажованості у діяльності спрямованій на перемогу України проти країни-терориста, попри їхню гумористичну сферу, яка, здавалась би, не має перетинатися з війною.

Кожен стенд-ап «Леви» згадують перед глядачами, що саме завдяки нашим ЗСУ ми маємо змогу відвідувати різноманітні події, сміятись та продовжувати радіти життю.

Повертаючись до Романа Щербана та його колоритного стенд-апу

Гуморист львівського походження Роман Щербан як і його колеги активно допомагає ЗСУ та висвітлюю актуальні збори на їхні потреби у своїх соц. мережах. Окрім доброго серця Роман також наділений чудовою навичкою незвичайного гумору. Жарти Романа складаються з його досвіду життя на аутентичній частині Львівщини, що принесло в його сценарії для стенд-апів безліч унікальних жартів, які так до вподоби киянам, одеситам, сум'янин та усім інших наших землякам.

Роман Щербан

Також нетиповість виступів Романа Щербана полягає у тому, що глядачі об'єднують приємне з корисним, а саме сміх з апгрейдами української мови. Важко сперечатись з тим, що Роман надзвичайно милозвучно вживає нашу рідну мову у своїх програмах.

Новий стенд-ап Романа Щербана однозначно запам'ятається гучними оплесками ледь не щохвилини

Стенд-ап пройшов у важливому місця для української культурної спадщини та історії, у національному академічному драматичному театрі імені Лесі Українки.

Роман Щербан

І звісно ж цікаво, чому усі глядачі в театрі різного вікового діапазону, професії та статусу сміялись? Бо Роман підготував дійсно класну програму і своїми жартами він висвітив усі теми, від побуту з коханою дівчиною до останніх світових політичних подій. Тож абсолютно кожен жарт мав змогу знайти свого глядача в залі. Відео зі стенд-апу з усіма жартами Романа Щербана можна буде переглянути на YouTube каналі «Леви на джипі».

Окрім завчасно підготовлених жартів Роман також проявив активність у спілкуванні з глядачами у залі, ставлячи питання та вигадувавши на них дотепні відповіді моментально. І для глядачів, що слідкують за творчістю Романа, був помітним його професіоналізм у жанрі стенд-апу, що розвивається з кожним виступом.

Тож 1 лютого 2023 року вечері театр Лесі Українки був переповнений щирим сміхом глядачів. Тож ми щиро сподіваємось, що позитивних подій, як даний виступ Романа, буде все більше й більше в житті кожного українця.

Роман ЩербанРоман Щербан

Теги: Роман Щербан,Леви на джипі
Мої відео