Ukraine People

На факультеті фізичного виховання та спорту відбувся семінар-практикум «Новації запровадження технологій фітнесу та черліденгу на уроках фізичної культури»

На факультеті фізичного виховання та спорту відбувся семінар-практикум «Новації запровадження технологій фітнесу та черліденгу на уроках фізичної культури»
391353 ПЕРЕГЛЯДІВ

18 квітня 2023 р. на факультеті фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбувся семінар-практикум «Новації запровадження технологій фітнесу та черліденгу на уроках фізичної культури». Захід об’єднав понад 80 вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Полтавської територіальної громади. Учасників привітала ректорка університету професорка Марина Гриньова, яка зазначила, що щаслива країна можлива лише за умови покращення здоров’я молоді, та наголосила, що Полтавський педагогічний є амбасадою освітніх інновацій регіону,  побажала учасникам заходу професійного зростання, адже сучасне суспільство потребує творчих педагогів, здатних ставити перед собою складні завдання, ухвалювати відповідальні рішення, створювати здоров’язбережувальне освітнє середовище, нестандартно мислити та самовдосконалюватися.

Спікерами семінару-практикуму виступили завідувачка кафедри теорії й методики фізичного виховання адаптивної та масової фізичної культури Оксана Корносенко, а також доцент цієї ж кафедри, президент Полтавської обласної федерації черліденгу Сергій Синиця.

Завдяки командній роботі, партнерській взаємодії учасники удосконалили теоретичні знання та практичні навички використання в професійній діяльності різних напрямів фітнесу та елементів черліденгу, новітніх підходів до формування здорового способу життя, викладання фізичної культури, організації фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи. По завершенню семінару-практикуму учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Мої відео