Ukraine People

Голови громад готові до зустрічі з Президентом України щодо законопроєкту 5655

Голови громад готові до зустрічі з Президентом України щодо законопроєкту 5655
426248 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правління Асоціації міст України звернулось до Президента України Володимира Зеленського в зв’язку з його словами про проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності», реєстр. No 5655 від 11.06.2021, на прес-конференції 06.06.23.

Про це повідомило Львівське РВ Асоціації міст України. 

В.о. виконавчого директора Львівського РВ АМУ Анатолій Шалаєв також наголосив, що міські голови Львівщини готові до  зустрічі із Президентом України, готові роз'яснити своє розуміння щодо місцевого самоврядування та вітають його позицію щодо непідписання такого шкідливого для громад закону.

Асоціація міст України об'єднує інтереси 608 сіл, селищ та 401 міста, від імені яких звернулась у грудні 2022 року до Президента України із спільною позицією громад щодо законопроєкту 5655: його необхідно ветувати.

Голови громад вітають відсутність підпису Президента України на законопроєкті 5655 як його позицію на боці місцевого самоврядування й готові при зустрічі навести аргументи про його небезпеку для децентралізації, процесу відновлення українських громад і безпеки громадян.

Теги: Львівська РВ Асоціації міст України,Асоціація міст України,Законопроєкт 5655
Мої відео